Steph_opdegroei

Op de groei - Stephanie Uyttenhoven

Hallo allemaal,

Ik ben Stephanie en ik ben enorm enthousiast om jullie te vertellen over de creatieve workshops die wij organiseren voor kinderen. Met mijn 11 jaar ervaring in het jeugdwerk en mijn opleiding tot onderwijsassistente, ben ik helemaal in mijn element wanneer ik met kinderen werk.

Bij OP DE GROEI staan creativiteit en educatie centraal. We bieden een breed scala aan workshops aan, zodat er voor ieder kind wel iets leuks te beleven valt. Of je nu van knutselen, koken of wetenschap houdt, wij hebben voor ieder wat wils!

In onze creatieve workshops kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten en hun creatieve talenten ontdekken. Van het maken van prachtige kunstwerken tot het uitproberen van nieuwe technieken, er is altijd wel iets nieuws om te leren en te ontdekken.

Daarnaast organiseren we ook kookworkshops waarin kinderen de kans krijgen om hun culinaire vaardigheden te ontwikkelen. Samen maken we de lekkerste gerechten en leren we alles over gezonde voeding en de kunst van het koken.

En als kers op de taart bieden we ook STEM workshops aan. Voor de nieuwsgierige geesten onder ons die houden van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde. Tijdens deze workshops maken we gebruik van leuke en interactieve activiteiten om kinderen kennis te laten maken met de wonderen van de wetenschap.

Ik kijk er naar uit om jullie binnenkort te verwelkomen!

Liefs,

Stephanie