Kampondersteuning

Bij het inhuren van animatoren zijn er twee mogelijke benaderingen: met voorbereide activiteiten of zonder voorbereide activiteiten.

Als je ervoor kiest om animatoren in te huren met voorbereide activiteiten, betekent dit dat ze vooraf specifieke programma's en workshops hebben ontwikkeld en deze tijdens het kamp kunnen uitvoeren.

Als je ervoor kiest om animatoren zonder voorbereide activiteiten in te huren, kunnen zij nog steeds een waardevolle rol spelen in het kamp. In plaats van specifieke activiteiten uit te voeren, kunnen deze animatoren meer flexibiliteit bieden en als begeleiders fungeren voor de deelnemers.

Klasondersteuning

Onze educatieve workshops zijn speciaal ontworpen om scholen te ondersteunen bij het bieden van een verrijkende leerervaring aan hun leerlingen.

We begrijpen dat interactief leren de betrokkenheid van studenten vergroot en hen helpt om complexe concepten beter te begrijpen.

Daarom bieden we workshops aan die interactief, boeiend en gericht zijn op het ontwikkelen van de vaardigheden en kennis van leerlingen.